marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Exclusive bonsaiok » Virágzó bonsaiok » Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.

Nettó ár:
76 771 Ft

Bruttó ár: 97 500 Ft

Elérhetőség: Elkelt Kód: 1817 Nem tehető kosárba

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01. További képek Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01. Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01. Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.} Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.} Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.}

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.:

Gyorsan növő évelő cserje, mely bonsai nevelésre erélyes növekedése és metszésre való jó reagálása miatt igen alkalmas. Gyönyörű, de apró fehér virágzatát körül ölelő fellevelei látványos és pompás megjelenést kölcsönöznek a növénynek virágzáskor. Az elvirágzást követően, a virágot hozó hajtásokat távolítsuk el metszéssel. A hosszúra nyúló hajtások visszavágásával kompaktabb sűrűbb lombkoronát kapunk és emellett gazdagabb virágzást remélhetünk a következő évben. Tartsuk mindíg minél naposabb helyen a virágzás érdekében - árnyékos helyen a Murvafürt nem hoz virágot - szereti a közvetlen napsütést is.

Közepes vízigényű növény, nem szereti a túlöntözést, de a tápanyaggal szembeni igénye viszont nagy. Tápozzuk bőven és jó vízáteresztő közegbe (bonsai föld keverékbe) ültessük át tavaszonként. Drénnek használjunk akadamát, hogy elkerülhessük a pangóvíz kialakulását. A növény fagyérzékeny, télen 8-10°C-os fényes helyen érdemes tartani.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

 

Most már igazán itt az ideje a tavaszi átültetéseknek és a kültéri bonsai fák tápozásának. Ne feledkezzünk meg növényeinkről, hogy nyáron igazán szép növekedéssel hálálhassák meg a tavaszi törődést!

Ilyenkor már nő a bonsaiok vízigénye, figyeljünk az öntözésre és gyönyörködjünk a virágzó bonsaiok látványában!

webáruház készítés: get!SHOP