marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Bonsai » Bonsai növények » Bonsai újdonságaink » Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.

Nettó ár:
76 771 Ft

Bruttó ár: 97 500 Ft

Elérhetőség: Rendelhető Kód: 1817 cumpara

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01. További képek Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01. Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01. Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.} Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.} Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.}

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 01.:

Gyorsan növő évelő cserje, mely bonsai nevelésre erélyes növekedése és metszésre való jó reagálása miatt igen alkalmas. Gyönyörű, de apró fehér virágzatát körül ölelő fellevelei látványos és pompás megjelenést kölcsönöznek a növénynek virágzáskor. Az elvirágzást követően, a virágot hozó hajtásokat távolítsuk el metszéssel. A hosszúra nyúló hajtások visszavágásával kompaktabb sűrűbb lombkoronát kapunk és emellett gazdagabb virágzást remélhetünk a következő évben. Tartsuk mindíg minél naposabb helyen a virágzás érdekében - árnyékos helyen a Murvafürt nem hoz virágot - szereti a közvetlen napsütést is.

Közepes vízigényű növény, nem szereti a túlöntözést, de a tápanyaggal szembeni igénye viszont nagy. Tápozzuk bőven és jó vízáteresztő közegbe (bonsai föld keverékbe) ültessük át tavaszonként. Drénnek használjunk akadamát, hogy elkerülhessük a pangóvíz kialakulását. A növény fagyérzékeny, télen 8-10°C-os fényes helyen érdemes tartani.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

Itt a tél és vele együtt a kültéri bonsaiosok kényszerpihenője is. Mit is, mit is, mit is tegyünk ilyenkor? Locsolni nem nagyon kell, metszeni sem, tápozni sem, alakítani se nagyon kéne, átültetni sem... De akkor mit?

Gondolkodjunk... Meg van-e mindenünk? Gyűjtögessünk tavaszra ezt-azt. Akadamát, Biogoldot, bonsai szerszámokat, stb...

Vagy: Olvassunk, böngésszünk cikkek közt és szakirodalmak sorai között. Nézzünk posztokat a bonsai blogokban és a közösségi médiában. Nem is lesz olyan rossz ez a tél! ;)

webáruház készítés: get!SHOP