marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Bonsai » Bonsai növények » Bonsai újdonságaink » Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02.

Nettó ár:
38 188 Ft

Bruttó ár: 48 500 Ft

Elérhetőség: Rendelhető Kód: 1818 cumpara

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02. További képek Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02. Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02. Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02.}

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02.

Bougainvillea - Murvafürt bonsai 02.:

Bunjin stílusú Bougainvillea bonsai. Gyorsan növő évelő cserje, mely bonsai nevelésre erélyes növekedése és metszésre való jó reagálása miatt igen alkalmas. Gyönyörű, de apró fehér virágzatát körül ölelő fellevelei látványos és pompás megjelenést kölcsönöznek a növénynek virágzáskor. Az elvirágzást követően, a virágot hozó hajtásokat távolítsuk el metszéssel. A hosszúra nyúló hajtások visszavágásával kompaktabb sűrűbb lombkoronát kapunk és emellett gazdagabb virágzást remélhetünk a következő évben. Tartsuk mindíg minél naposabb helyen a virágzás érdekében - árnyékos helyen a Murvafürt nem hoz virágot - szereti a közvetlen napsütést is.

Közepes vízigényű növény, nem szereti a túlöntözést, de a tápanyaggal szembeni igénye viszont nagy. Tápozzuk bőven és jó vízáteresztő közegbe (bonsai föld keverékbe) ültessük át tavaszonként. Drénnek használjunk akadamát, hogy elkerülhessük a pangóvíz kialakulását. A növény fagyérzékeny, télen 8-10°C-os fényes helyen érdemes tartani.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

A szokatlan őszi időjárásra való tekintettel, legyünk résen a kültéri bonsaiok öntözésével kapcsolatosan. Sokszor lassan szárad ki a talajuk, de sokszor meg süt a nap és bizony el-el kél még az öntözés. A szeszélyes időjárásnak köszönhetően könnyű megfeledkezni a locsolásról - ám továbbra is szempont (a mérsékelt öntözésen kívül), hogy ne száradjanak ki a növények.

webáruház készítés: get!SHOP