marczika bonsai stúdió - bonsai, orchidea, tillandsia
Főoldal » Tillandsia » Tillandsia ajándék ötletek » Tillandsia cyanea - rózsaszín kalászos 01.

Kosár összesen:

0 Ft

Még 20.000 Ft értékű termék szükséges az ingyenes kiszállításhoz!

KATEGÓRIÁK
INFORMÁCIÓ
SAJÁT MENÜ
Magazin
Hírlevél
E-mail:*
Név:*
Gyakori keresések

Tillandsia cyanea - rózsaszín kalászos 01.

Nettó ár:
787 Ft

Bruttó ár: 1 000 Ft

Elérhetőség: Rendelhető Kód: 1582 cumpara

Rendelje meg telefonon!
(30) 948-3695
(23) 375-094

Ajánlom egy ismerősömnek Kérek még több információt
Tillandsia cyanea - rózsaszín kalászos 01. További képek Tillandsia cyanea - rózsaszín kalászos 01.

Fontos szállítási információ. Kérem olvassa el!

Tillandsia cyanea - rózsaszín kalászos 01.

Tillandsia cyanea - rózsaszín kalászos 01.

Nem csak dekoratív és szép növény, de néhány apró trükk ismeretében könnyedén tarthatjuk, sőt, szaporíthatjuk is! Érdemes ablak közelébe tenni, szereti a fényes, de tűző napsütéstől mentes helyet. Figyeljünk arra, hogy két öntözés között kicsit kiszáradjon az ültetőközeg (de ne hagyjuk annyira kiszáradni, hogy az ültetőanyag elváljon a cseréptől - illetve moha ültetőközeg esetén, hogy teljesen kivilágosodjon a színe). A broméliák sajátossága, hogy szeretik, ha a leveleik által alkotott kis „rózsában" áll egy kevés víz. Az öntözés leggyorsabb módja, ha növényünket 1-2 percre bemártjuk vízbe. Igy nemcsak az ültetőanyag tudja a szükséges mennyiségű nedvességet felszívni, de egyúttal a levelek közé is jut víz.
Díszítő értékét a változatos színű és formájú virágzati fellevelek adják, melyek az elvirágzást követően is sokáig megőrzik szépségüket. Maguk a virágok kicsik, lilák. A teljes elvirágzás után rendszerint sarjakat (kis növényeket) nevel, melyek az anyanövény méretét elérve virágzásnak indulnak.

Hasonló termékek

BONSAI TIPP:

 A kültéren teleltetett bonsaiokat érdemes szalmával, vagy mulccsal takarni és persze a fagymentes napokon az öntözés szükségességét ellenőrizni. A beltéri bonsaiokat ne tegyük nagyon közel a radiátorhoz és ugyan kaphatnak ilyenkor tápanyagot, de a nyári mennyiség fele bőven elég.

webáruház készítés: get!SHOP